Aktualności

JUBILEUSZ 25-LECIA - Walne Zebranie Członków Sprawozdawczo-Wyborcze i Konferencja  - „XXV lat rozwoju polskiego rynku produktów rybołówstwa i akwakultury – rola i wkład Polskiego Stowarzyszenia Przetwórców Ryb” - 31 maja 2023 r. do 2 czerwca 2023 r. w Dźwirzynie

Szanowni Państwo,
W imieniu Zarządu Polskiego Stowarzyszenia Przetwórców Ryb serdecznie zapraszamy na 25-lecie Stowarzyszenia:
W dniu 31 maja 2023 r. w hotelu HAVET Resort &Spa w Dźwirzynie, odbędzie się Walne Zebrania Członków PSPR - Sprawozdawczo-Wyborcze,
1 czerwca 2023 r. Jubileusz 25-lecia PSPR i Konferencja Przetwórców Ryb - „XXV lat rozwoju polskiego rynku produktów rybołówstwa i akwakultury – rola i wkład Polskiego Stowarzyszenia Przetwórców Ryb”.

Od 25 do 27 kwietnia odbywają się w Barcelonie, największe na świecie targi owoców morza Seafood Expo GLOBAL.
Polskie Stowarzyszenie Przetwórców Ryb, reprezentowane przez Prezes Małgorzatę Pawliszak, jest głównym organizatorem strefy narodowej na której prezentuje się 20 polskich firm: Abramczyk, Graal, Evra Fish, Barkas, Freezco, Gospodarstwo Rybackie “Gosławice”, Lohi, Mik- Food, Mirko, Polski Karp, Creo Plus, Dalekomorska Organizacja Producentów Ryb, Przetwórstwo Rybne Łosoś, Rybhand, Seamor International LTD, Seko, Stanpol, Tahami Fish, Thai Union Poland.
PSPR jest jedyną w tym sektorze w Polsce organizacja międzybranżowa, reprezentująca interesy firm przetwórstwa rybnego w kraju i poza jego granicami.

Od 12-14 marca br. polskie firmy z branży przetwórstwa rybnego uczestniczyły w Targach Seafood Expo North America w Bostonie.
Organizatorem polskiej strefy wystawienniczej było Polskie Stowarzyszenie Przetwórców Ryb, jedyna w tym sektorze w Polsce organizacja międzybranżowa, reprezentująca interesy firm przetwórstwa rybnego w kraju i poza jego granicami, reprezentowana przez: prezeskę Małgorzatę Pawliszak, vice prezesa Czesława Abramczyka oraz Członków Zarządu Stowarzyszenia.

Zapraszamy na jedyne w Polsce targi dedykowane branży rybnej i owoców morza...